Anderen zochten ook

Kantoor Utrecht

Vliegend Hertlaan 21
3526 KT Utrecht
Kantoor Utrecht

Welkom bij het financieel detacheringsbureau in regio Utrecht!

Wat doen we precies?

Als financieel detacheringsbureau in regio Utrecht zijn we gespecialiseerd in het verbinden van financiële professionals met interessante opdrachtgevers. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opdracht of een vaste baan in de financiële sector, wij helpen je graag verder. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals die altijd voor je klaar staan om je te ondersteunen bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Waarom kiezen voor ons?

We begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan of opdracht soms best lastig kan zijn. Daarom zetten we ons in om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het gehele proces. We luisteren naar je wensen en behoeften en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match. Onze persoonlijke en vriendelijke aanpak zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en dat we echt een band met je opbouwen. We geloven namelijk dat we alleen op die manier succesvol kunnen zijn in het vinden van de juiste opdracht of baan voor jou.

Onze opdrachtgevers

We werken samen met een groot netwerk van opdrachtgevers in de financiële sector, variërend van kleine lokale bedrijven tot grote internationale organisaties. Hierdoor hebben we altijd een breed scala aan interessante opdrachten en vacatures beschikbaar. Dus of je nu op zoek bent naar een baan als financieel administratief medewerker, controller of CFO, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen en ambities te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jij je volgende stap in de financiële wereld kunt zetten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!