Anderen zochten ook

Een financieel expert die perfect matcht bij jouw financiële afdeling

Heb je kennis nodig die essentieel is bij het signaleren van risico’s? Of iemand nodig die analytisch is ingesteld? Kom je simpelweg gewoon handen te kort en ben je op zoek naar een Force of Talent die perfect matched met jouw organisatie? Bij Octas.Statera hebben wij handen genoeg! Voor ieder probleem en elk vraagstuk hebben wij een oplossing.

Opdrachtgevers
Alleen de beste talenten

Alleen de beste talenten

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste mensen in dienst te hebben. Als jouw wervingspartner kun je bij Octas.Statera vertrouwen op talenten van een hoog niveau. Zij zijn tenslotte met een reden bij ons in dienst. Daarnaast weten wij precies wie ze zijn. We spreken ze regelmatig en helpen bij de verdere groei en ontwikkeling van hun carrière. Alleen wanneer het een perfecte match is, gaan wij akkoord. Bij ons kan je rekenen op 100% transparantie. Verrassingen hoef je daarom bij ons niet te verwachten. Zoek je een expert die jouw bedrijf een handje kan helpen? Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk bij je terug komen met een voorstel.

The Force of Talent

The force of
our talent

Wij laten onze talenten niet voor niets bij jou terecht komen. Ze helpen je graag bij alles wat er in de financiële sector komt kijken. Wij zorgen ervoor dat ze met een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan voorbereid zijn en bij kunnen springen. Van het adviseren over geldzaken tot aan het uit handen nemen van complexe vraagstukken. Onze talenten staan altijd voor je klaar om te helpen.

Wij hebben een breed scala aan ambitieuze professionals die de weg in de financiële sector goed kennen. Van starters tot experts met jarenlange ervaring. Octas.Statera heeft altijd de perfecte match voor jouw bedrijf.

De juiste mentaliteit voor ieder werk

De juiste mentaliteit voor ieder werk

Detachering is onze specialiteit. Daarom kan je van ons verwachten dat wij alleen de allerbeste mensen bij jou voorstellen. Deze mensen hebben verstand van zaken die er in de financiële sector rondgaan én ze zijn altijd up-to-date met wat er gebeurt. Onze mensen kan je omschrijven als mensen die probleemoplossend denken, een analytisch inzicht hebben, een goed gevoel voor logica hebben en communicatief vaardig zijn. Met andere woorden: échte talenten.

Mis nooit een
Insight

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.
Of volg ons op onze social kanalen