Anderen zochten ook

Dé detacheerder in de financiële sector

Forces of Talent

Een uitdaging vraagt om lef. Om het doorbreken van patronen. Om mensen die anders denken. Professionals met nieuwe perspectieven. Mensen die vooroplopen en écht verschil maken. Octas.Statera is dé detacheerder binnen de financiële sector. Octas.Statera, 1 team, 2 kantoren, 130 externen en samen 32 jaar ervaring. Onze talenten zijn voor ons het allerbelangrijkste waar wij graag zorgvuldig mee om gaan. Wij investeren in jouw talenten en ambities en vinden het van belang dat je jezelf nóg verder kunt ontwikkelen. Op zoek naar een uitdaging in de financiële sector? Bij Octas.Statera vind je de uitdaging die precies bij jou aansluit. Daarbij luisteren wij naar jou. Precies zoals jij van ons verwacht.

Over ons
Als wij jou vragen anders te durven denken, doen we dat zelf ook

No bullshit

Als wij jou vragen
anders te durven
denken,
doen we
dat zelf ook

We delen niet zomaar kansen uit, maar kansen die specifiek op jóuw lijf staan geschreven. We matchen volledig op maat en volgen jouw wensen en jouw carrièredoelen. En, what you see is what you get. No bullshit.

Jij bent jij

Forces of ambition

Jij bent jij

En dat is maar goed ook. Er zijn al genoeg anderen. Onze verschillen maken immers dat we anders naar dingen kunnen kijken én elkaar kunnen aanvullen. Dat wat jou uniek maakt, is waar jouw kracht ligt. En met jouw eigen set aan capaciteiten en talenten maak jij het verschil.

Jouw talent

Forces without fear

Jouw talent

Individuele talenten koesteren wij bij Octas.Statera. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, maar wel precies naar jouw behoefte en op jouw manier. Want hoe meer je jezelf kunt zijn, hoe meer ruimte je hebt om te groeien. Om je talent écht verder te ontwikkelen. En je volledige potentieel te kunnen bereiken.

Meet the people of
Octas.Statera

Jouw groei

Forces with a vision

Jouw groei

Bij Octas.Statera staat jouw groei voorop. Onze talenten detacheren we naar de top van de financiële sector. Een sector met razendsnelle ontwikkelingen, nieuwe technologieën en steeds strengere regelgeving met telkens weer grotere uitdagingen. Wij zorgen ervoor dat je in een korte tijd kennis maakt met verschillende organisaties, collega’s en culturen. Bij ons is één ding zeker: je leert, groeit én ontwikkelt jezelf als een speer.

Jouw match

Jouw match

Door onze persoonlijke aanpak en specialisatie weten we snel de juiste match te maken. Niet meer dan logisch dat onze opdrachtgevers ons al jaren weten te vinden als bron van talent en ambitie. Samen halen we er alles uit wat erin zit.

Onze top
locaties

Our expertise

Our expertise

Onze talenten zien niet alleen wat beter kan. Sterker nog, zij zorgen juist voor deze verbetering. Zij denken niet in valkuilen, maar juist in oplossingen. De expertises van onze experts bevinden zich in de domeinen Risk, Compliance & CDD, Lending, Hypotheken, Change & IT, Finance & Control, Data Analytics & BI.

From job to job

From job to job

Vaak van baan wisselen slecht? Integendeel! Het mooie van werken op detacheringsbasis is juist het feit dat je juist veel ervaring opdoet in verschillende disciplines binnen het vak. Je leert verschillende bedrijven kennen én je verbreedt je mensenkennis en sociale vaardigheden. Bij Octas.Statera hebben wij jarenlange ervaring binnen de financiële detachering. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede match. Zowel voor opdrachtgevers als voor individuen.

Bij ons staan onze talenten altijd centraal. Wij weten alles over hun en daarom hoef je ook niet bang te zijn dat ze niet geschikt zijn voor de functie. Onze experts blijven verder leren én zichzelf ontwikkelen. Direct de perfecte match vinden? Dat begint bij Octas.Statera.

Onze kwaliteit blijkt uit onze

Accreditaties

Zoals je van een A-speler in ons vakgebied mag verwachten, beschikken wij over de nodige accreditaties. Zo voeren wij met gepaste trots het SNA keurmerk en zijn we volledig FSQS-NL geregistreerd. Wil je weten hoe wij onze kwaliteit nog verder borgen en waarom wij dé detacheerder zijn in de financiële markt in Nederland? Neem dan gerust contact met ons op!

Mis nooit een
Insight

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.
Of volg ons op onze social kanalen