Anderen zochten ook

Collega's aan het woord

Valentijn en zijn reis bij de BNG Bank met Octas.Statera

Wie is Valentijn?

Valentijn, een 41-jarige interne relatiemanager bij de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG Bank), woont in Den Haag samen met zijn vriendin en hun zesjarige dochter. Hij is geboren in Vlaardingen en heeft zijn hele leven bij verschillende voetbalclubs gespeeld, waaronder sinds een jaar bij Pernis. Afzonderlijk daarvan heeft hij gekozen voor de financiële sector en de wereld van het bankwezen. "Ik ben ontzettend trots dat ik, zonder relevante ervaring, de kans heb gekregen om bij de vierde en veiligste bank van Nederland te werken", zegt Valentijn. Lees verder om meer te weten te komen over Valentijns ervaringen en zijn rol bij de BNG Bank.
 

De verbinder tussen onderwijs en overheid

Als interne relatiemanager bij de BNG Bank, helpt Valentijn voornamelijk de onderwijsportefeuille en ondersteunt hij zijn collega in de buitendienst. "Ik vind het fantastisch om te helpen bij het realiseren van de leenbehoeften van onze klanten en dit in goede banen te leiden", legt Valentijn uit. Het is een uitdagende en tegelijkertijd bevredigende taak die nauwkeurigheid, geduld en een goede relatie met klanten vereist.

Een nieuwe stap met Octas.Statera

Octas.Statera kwam in beeld toen Valentijn een bericht ontving op LinkedIn van recruiter Demi. Zijn profiel was open voor recruiters en hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een aantal aangename gesprekken en een kennismaking met het team, kreeg Valentijn al snel een contract aangeboden. Hij beschrijft Octas.Statera als een warm en gepassioneerd bedrijf dat geïnteresseerd is in zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat.

Het menselijke aspect van het bankwezen

Valentijn's favoriete onderdeel van zijn werk is de familiale sfeer op de BNG Bank. "Je kunt overal binnenlopen, je spreekt iedereen aan, iedereen is aardig voor je, iedereen wil je helpen. Het is alsof je deel uitmaakt van een grote familie", zegt Valentijn. Het menselijke aspect en de hechte relaties met collega's maken zijn werkplek uniek en leuk.

Octas.Statera door de ogen van Valentijn

Wanneer Valentijn Octas.Statera moet beschrijven, benadrukt hij de warmte en betrokkenheid van het bedrijf. "Ze hebben niet alleen oog voor de kandidaat als professional, maar zijn ook geïnteresseerd in het persoonlijke leven van de kandidaat." Valentijn waardeert ook de attentheid van het bedrijf, zoals een bol.com bon voor zijn verjaardag.

Een trots moment

Valentijn is het meest trots op de sprong die hij heeft gemaakt naar de BNG Bank, ondanks dat hij een vast contract had bij zijn vorige werkgever. Het was een stap die moed vereiste, maar een die hij graag nam voor de kans om bij een dergelijk vooraanstaand instituut te werken!

Een aanbeveling vanuit het hart

Op de vraag of hij Octas.Statera zou aanbevelen, antwoordt Valentijn volmondig 'ja'. "Ze kijken niet alleen naar wat je CV zegt, maar ook naar wie je bent als persoon en of er een match is met het team waar je in komt te werken. Ze zijn echt gedreven en willen het beste voor je."

De ideale collega volgens Valentijn

Valentijn beschrijft zijn ideale collega als iemand die bereid is om hem te helpen wanneer dat nodig is, die luistert naar zijn zorgen en advies geeft. "Mijn ideale collega is iemand die niet bang is om een stapje harder te lopen als we dat samen nodig hebben. Iemand die bereid is voor elkaar door het vuur te gaan."

"Al met al ben ik ontzettend blij met de overstap die ik heb gemaakt en dat ik terecht ben gekomen bij de BNG Bank via Octas.Statera. Het is een geweldige organisatie om voor te werken, met geweldige collega's en een heerlijk familiegevoel. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en kijk uit naar alle succesvolle deals die ik in de toekomst zal sluiten," besluit Valentijn.

Mis nooit een
Insight

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.
Of volg ons op onze social kanalen