Anderen zochten ook

Privacy Officer

  • Amsterdam
  • € 4270-€ 6650 per maand
  • 36 uur
  • Medior
  • De Nederlandsche Bank
Categorie: Werving & Selectie
Waar ga je werken
Introductie

Unieke kans om te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie! Integriteit is voor DNB van groot belang. Deze integriteit vertaalt zich onder andere in een zorgvuldige en compliant verwerking van persoonsgegevens. De privacy officer ondersteunt hierin en ziet hier op toe.


Waar ga je werken?

Je maakt onderdeel uit van een divisie van professionals met diverse achtergronden (o.a. bedrijfseconomisch, juridisch, organisatiekunde, audit, informatietechnologie, administratief, psychologie). In het team heerst een informele en open werksfeer. Er wordt veel samengewerkt, ook met andere onderdelen van Juridische Zaken en het primaire en interne bedrijf van DNB. In deze professionele en collegiale werkomgeving met een hoogwaardige dienstverlening is aandacht en ruimte voor het volgen van opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en uitwisseling van kennis.

Wat ga je doen?

  • Ontwikkelen, onderhouden en documenteren van privacy en data protectie beleid.
  • Monitoren van de toepassing en uitvoering van de privacy vereisten binnen DNB.
  • Actief ondersteunen van de divisies bij hun privacy en data protectie vraagstukken.
  • Actief ondersteunen van de divisies bij het up-to-date houden van het verwerkingsregister.
  • Actief ondersteunen van de divisies bij het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments en de opvolging van maatregelen.
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van en overleggen bij het implementeren van nieuwe processen en het verbeteren van bestaande processen.
  • Het uitdragen van beleid inzake privacy en bescherming persoonsgegevens.
  • Training, communicatie, bewustwording inzake bescherming persoonsgegevens.
  • Beoordelen van datalekken en zo nodig melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens en betrokkenen. Toezien op implementatie preventieve maatregelen.
  • Er is voldoende ruimte binnen het Privacy Office om nieuwe, uitdagende taken op te pakken.

Wat breng je mee?

  • We zoeken een teamplayer, iemand die verder wil en kan kijken dan zijn of haar eigen rol en bruggen slaat tussen de verschillende afdelingen en specialismen. We verwachten dat je deskundig bent en in staat om anderen te motiveren, te coachen en te adviseren op alle niveaus in de organisatie.
  • Je hebt een relevante afgeronde wo opleiding, bij voorkeur Nederlands Recht. Certificeringen op het gebied van privacy en data protectie zijn een pre.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de UAVG en de richtlijnen van de EDPB en Autoriteit Persoonsgegevens. Je hebt ervaring en kennis op het gebied van risicomanagement, data processing en informatiebeveiliging.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan 3 jaar op het gebied van privacy en bescherming persoonsgegevens.


Wat bieden wij?

Een 36-urige werkweek met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever in Amsterdam, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. We staan als instelling midden in de samenleving. Onze mensen zijn gedreven en betrokken bij hun werk binnen een maatschappelijke context. Wij zien een diverse en inclusieve werkomgeving als één van de voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn en onze doelstellingen te blijven bereiken. Benieuwd hoe wij dat doen en wat onze collega’s hiervan vinden? Lees en bekijk hier meer. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting.

De overige goede arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie:

  •       Een salaris van minimaal € 4.270,-- en maximaal € 6.650,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.
  •       Een 13de maand, 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden en een vrij besteedbaar persoonlijk budget van 5,9% van je 12-maandssalaris.
  •       Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie. Eigen bijdrage in de premie 6,54%.
  •       Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  •       Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.
  •      Een goede balans tussen je professionele en je privéleven. In deze functie is het mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.

  • € 4270-€ 6650 per maand
  • Opleidingen- en trainingen
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s
Solliciteren bij

Jasper Horn

M +31(0) 6 4004 4258

E j.horn@octas-statera.nl

How we change
the game

1 van 5

The beginning of a new journey

Leuk dat je solliciteert! We gaan direct aan de slag met het bekijken van jouw sollicitatie en beoordelen of je geschikt bent voor de functie van het bedrijf.
2 van 5

Let’s meet up

Onze Recruiter neemt persoonlijk contact met je op via telefoon of mail. Graag bespreken we je sollicitatie en carrièremogelijkheden.
3 van 5

Never underestimate the power of a first date

Nog niet eerder gewerkt via Octas.Statera? Dan hebben we enkele basisgegevens van je nodig. We nodigen je graag uit voor een korte kennismaking.
4 van 5

The interview of your dreams

Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!
5 van 5

The Forces of Talent

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid begint aan je eerste werkdag.